Dadgostar Empire

I dessa tider…

Ännu en drabbande kväll här på stjärtkusten. Försöker verkligen vara en god människa och dela Jonathans intresse för ”sport”. En gång frågade jag om han var en människa som äter knäckebröd och fil till frukost med tanke på hans obegripliga intresse för den märkliga sporten skidskytte.

Skidor och SKYTTE?

Jonathan tog detta som en djup förolämpning.

Vad tror ni om namnet Peppe Dadgostar Bengtsson (appropå skidmannen Peppe Femling)? Det hade nog passat den här världen utmärkt. Man anar också en GEMYTLIG personlighet samt ett osannolikt hårfäste.

Trodde för övrigt att det sista jag någonsin skulle göra, verkligen s i s t a, är att hylla Björn Ferry men for real.

Den andra kommentatorn: vad tror du att missarna beror på, då?

Ferry: äh… dåligt skytte ba

Den här typen av analys leder en ju OSÖKT in på en annan ODÖDLIG KLASSIKER:

”Jag märker en annan sak också, och jag är naturligtvis gynnad av att Bildt är så jävla dålig, va, och det är klart att jag undrar vart han ska ta vägen, killen. Jag undrar vad han ska göra. Lite synd. Det är synd om honom, faktiskt, tycker jag.”


För övrigt känner man ju sig rekordsexuell i dessa tider med den knastertorra samt illröda huden kring näsan efter månader av snorborttorkning med ett hiskeligt billigt hushållspapper SAMT den utsökta färgtonen ljusgrå i ansiktet. Mars är en enda stor skål med läbbigheter.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}