Dadgostar Empire

I made it!

 

Man skulle lätt kunna tro utifrån dessa ashäftiga bilder att jag är kingen på cykling. Skenet bedrar, mina vänner. I själva verket har jag omsorgsfullt undvikit all kontakt med cyklar trots att 100% av min umgängeskrets består av normala Malmöbor med cykel. Det har känts så otroligt läskigt? Typ kallsvettig vid tanken bara. Risker jag tar sker uteslutande i skrift, i all annan verksamhet kan mina färdigheter motsvara en fyra, eventuellt medioker femårings.

Är på landet nu, som sagt. Här är det andra puckar. Försökte komma upp på cykeln i typ tio minuter med Fridas coachande i bakgrunden. Vid ett tillfälle körde jag aslångt nerför en stig. Frida ropade i bakgrunden: det är fel! Vi ska åt andra hållet!

Men det var omöjligt att stanna. Hur stannar man en jättestor elak cykel?! Och så plingade den hela tiden. Pling, pling. Hela vägen till havet. Frida skrattade ihjäl sig. Här kommer du! skrattade hon. PLING PLING! Och susade iväg medan jag, livrädd, fruktade så in i helvete nästa gång jag skulle behöva stanna och utföra nån jävligt tveksam bromsning.

Men SEN. SEN. Sen blev jag mästare i cykling. Jag och alla fyraåringars stora dröm.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}