Dadgostar Empire

Inför WOW

Nästa vecka intar Bangkoksessan Henke och jag elitloppet WOW. Fyfan, vad göttigt det kommer bli. Äntligen får jag visa Rebecca & Fiona att jag lyckats på nöjesmarknaden trots att de befängda jävlarna inte antog mig på sin dj-skola ca 2010. Minns inte exakt vad jag skrev i min ansökan men det måste ha varit storslaget. Men vafan, jag är inte bitter? Jag kan väl komma med på Nöjesguidens utelista och Joel Ighes stories på sociala medier UTAN ER JÄVLA DJ-SKOLA!!!! ska jag skrika. Losers!

Jag kommer vara coolast av alla i Slottsskogen.

Kommer nog mestadels hänga i Dungen. Yung Sherman, liksom?! Hoppas han minns mig från när de spelade på Yaki typ 2013 och jag tårögd ropade NEVER STOP PRODUCING när han gick förbi i absintbaren. Ännu en stabil milstolpe i mitt liv. Om jag, liksom Daniel Redgert, skulle skriva en självbiografi vid typ 25 års ålder hade tre av kapitlen varit

Yaki-Da
Sad boys
Sad boys på Yaki-Da

gör detta mig till en beundransvärd och ihärdig människa? Kanske.

Sen finns det ju såklart en miljard andra svinbra människor. Art Alfie. Jonathan Johansson. Lek Jensman. Eva Dahlgren?! Maya Lourenco. The Shins. Och min personliga favorit: KORNÉL.

A m a z i n g

I övrigt: insåg att jag gått runt och sagt ”veep” istället för vape hela tiden. Så jävla lame och pin. Får återupprätta min image med att dricka några bärs och springa fram till olika dj:s med mina sedvanliga högst intelligensbetonade budskap.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}