Dadgostar Empire

Jimmie Åkessons minnesförlust

Vinkade precis adjö till Rebecka som försökte smita från clementineplikten i det här hushållet. Anledning: jag köpte asmycket clementiner. Klementiner? Med k? Eller eventuellt något annat av de typ åtta olika namnen som verkar finnas på clementiner, beroende på typ storlek eller vad det är. Hur som helst, jag köpte ett nät pga är en trevlig host. De visade sig vara mycket kärniga samt mjuka. Oj, vad mjuka de är, sa Elvira. Oj, oj, oj. De kommer vara mögliga imorgon! Hahaha! Alla skrattade hjärtligt. Inombords grät jag. Ingen vill ha mina clementiner. Jag åt en innan och en efter maten i läskande syfte. Ingen blev läskad.

Vad som provocerat mig idag: såg en bild på Jonah Hill när han tränar i mössa. Varför tränar man i mössa? Det blir hur svettigt som helst. Tänker han att det ska vara coolt? Det känns ej coolt. Det känns bara extremt klibbigt mot hjässan. Boxning dessutom! HU.

Vad som inte provocerat mig idag: Jimmie Åkessons reklamfilm för SD. Gobben har ju glömt en asviktig grej. I filmen är han classic jätteledsen för att det inte finns pengar till välfärden. Han tänkte hårt och kom fram till att det kanske är olika flyktingar som är problemet. MEN! Till nästa år föreslår jag att Jimmie läser min blogg oftare 😀 eller bara tar fram huvudet ur röven. Vi skulle ju kunna skicka tillbaka folk till krig lite mer nästa år. Vi skulle också kunna be samhällets rikaste människor att inte gömma 40 miljarder kronor i skatteparadis och placera dem i välfärden istället. Vi skulle on top of that (crazy!) kunna ge mindre pengar till de där skattefifflarna från början och, förslagsvis, placera de direkt in i välfärden.

YEEEEEEEEEEEY!!!!! Everybody wins

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}