Dadgostar Empire

Klasskampen fortsätter

Det var riktigt skojfriskt på Folk igår. Klassisk ”ska ta det lugnt ikväll”-kväll. Hävde tre bärs innan kl 19. Åkte på safari till Stigbergstorget. Tänk att man kan vara här också, sa jag och Sara gång på gång till varandra. I cirka 20 år har vi bott i staden Göteborg. Vi fick googla Elis Corner. Stigbergstorget, stod det. Vi fattade ingenting. Skulle vi bli tvungna att fråga någon på gatan? Det känns redan tillräckligt mycket som att folk ser vilka som är anrika Majornafundamentalister och vilka som är från röset.

Utöver all rapportering från ostronimperiet Gagnef.

Vi hittade Elis tillslut. Tågade in mitt i något quiz. Killen som jobbade där kollade frågande på oss. Vi kollade frågande på varandra. Det var dags att åka hem till trygga Vasa.

Länge leve mångfalden.

Hur som helst, det var frid och fröjd på Oceanen. Lek och skratt. ÄNDA TILLS – trumvirvel – DET KOM EN MANSPERSON. Ojoj. Ni kan ana redan här vad som kommer hända. Manspersonen bestämde sig för att ansluta sig till två stackars tjejer som var typ 15 år yngre än honom. Han tyckte sedan att det kändes lämpligt att hålla låda i helt seriöst typ 40 minuter. Det var såhär:

Mansperson: har ni några barn?

Tjejer: nej…

*ställer helt uppenbart inte frågan tillbaka*

Mansperson: jag har två barn.

Följt av aaaaaaaaaaplång utläggning om sitt aaaaaaaptråkiga liv. Jag skulle helt seriöst kunna skriva en biografi bara av att ha tuned in cirka en gång i kvarten. En gång lät det såhär:

”ja och sen knullade jag en annan tjej…”

Följt av några livsråd och allmänna tips om hur livet bör levas. Asså dude. WTF. Jag skrev till min polare Astrid och föreslog att vi skulle bogsera bort den här självutnämnda mindfulnessföreläsaren. Lyftkran? Astrid är en människa som är king på såna här saker. Säg till honom? sa hon. Önskar att jag hade vågat! Känner även varför

varför

varföööööör

var

för

måste jag nu leva med

massa

info

om

Narcissist Narcissistsson, 45

i min hjärna????????????????????????????????

Fattar ni hur mycket annan värdefull information som inte får plats nu? BLÖÖÖÖÖ. Avskaffa manssamhället NU NU NU!

Sen drog vi i alla fall till Folk. Vi går när nästa dåliga låt spelas, sa syrran. Det kom aldrig någon. Gick hem cirka när lamporna tändes och spelade reggaeton högt på mobilen. Milstolpe i mitt liv.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}