Dadgostar Empire

The Konferens Consult Group

Vissa dagar tänker man på allt man någonsin sagt och gjort i hela sin livstid (så långt minnet räcker. Verkligen ända, ända ut) och manglar hela sin arma existens i pinighet.

Hjärnan ba: kommer du ihåg det där du sa till den där snubben på klubben för tio år sedan? HA!!!! FyFAN vad skämmigt det var. Hur kunde du? Är du helt BÄNG ELLER!!!!!!!!!!

Detta sker kanske 861 gånger i sekunden. I loops tills man blir alldeles snurrig. Och hjärnan fortsätter: du får skylla dig själv? Faktiskt. Du hade ju kunnat hålla käften på klubben, bara? Du hade ju kunnat ha en annan ambition än att vara körigast på krogen? Det var ju inte så att Rex Tillerson hade sprängt jordens befolkning om du inte hade skickat 633 meddelanden i natten till olika snubbar som du inte ens har något att säga EGENTLIGEN, du skickade alla meddelanden ändå, liksom, det var inte under knivhot, det var rent frivilligt och nu är allt slut. Nu är det uppenbart, HELT uppenbart, att en konferens kommer hållas i din ära när som helst. Massa Snubbar (och Coola Människor) Konferens Consult Group. Såhär kommer det vara:

Massa Snubbar och Coola Människor samlas

Dricker kaffe. Äter en frukt. Har en trevlig och härlig tid.

Sedan inleds Konferensen. Var och en har förberett en redovisning. Kanske powerpoint. Och sedan följer kanske en workshop. Diskutera i små grupper:

  1. hur, helt seriöst HUR, kan man vara så besatt av Snubbar och Coola Människor
  2. finns det något hopp för Dadgostar Empire?
  3. hahahah men asså HUR och VARFÖR (se punkt 1)
  4. helt seriöst
  5. hur ska hon överleva
  6. kan man sprängas inifrån av ångest
  7. yikes, asså

Slut på Konferens.

Nu hade någon liten enerverande jävel kunnat säga såhär: men asså… är du inte bara lite paranoid nu? kanske en smula deprimerad? ska du inte kanske gå till en psykolog? istället.

Svar: fattar ingenting. Detta är baserat på fakta och empiriska undersökningar.

Goodbajs

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}