Dadgostar Empire

Fick kritik igår och grinade i en halvtimma. Throwback till igår eftermiddag när jag grinade i en halvtimma pga kritik. Det är helt, helt sjukt. Kan man inte ta kritik?!? JOOO.

Fast med en halvtimmas lipsession.

Exempel på andra gånger detta har hänt av rimliga skäl:

I typ andra ring när jag fick VG i franska. VG!!!!!!!!!!!!!! VG är ett TOPPENbetyg. Men det dög såklart absolut inte. Jag var övertygad om att detta jätteviktiga betyg skulle bli helt avgörande för min framtid.

I typ andra ring när jag fick IG på det skriftliga provet i svenska nationella. Det är faktiskt ganska roligt. En typisk pinig dagdröm är att jag är med i Babel och lite skojfriskt säger till Jessica Gedin:

hehe jag fick ju IG I SVENSKA… AND LOOK AT ME NOW!!! FUCKER (ang betygsättarna)

Det är lite som ett reversed Tom Cruise-på-Oprah show-moment. Ni minns detta? Extremt legendariskt tv-ögonblick.

Tompa är heeeeeelt galen eftersom han är så himla fylld med kärlek (och typ scientologknark) till Katie Holmes (som han typ helt seriöst mördade psykiskt sen. Snacka om att ta kär och galen till en ny nivå. Snarare typ kär och tveklös fara för allmänheten). Jag tänker att detta är lite jag som eventuell gäst på Babel – fast fylld med hat och REVENGE!!!

”Jag fick ett dåligt betyg 2011 och jag är inte bitter, inte alls…”, skrattar maniskt med uppspärrade ögon. Jessica Gedin byter lite stressat blick med producenterna och övriga gäster. ”men det är lite lustigt, ÄR DET INTE LUSTIGT JESSICA!!!!!! HUR MYCKET MAN BÖLADE OCH BÖLADE OCH HATADE SIG SJÄLV OCH SINA PRESTATIONER!!!!!!”

Typ så kommer det vara. *väntar på mail från SVT*

I övrigt: tänkte ge mig på ”pulled oats” ikväll. Det är liksom havregryn… Återkommer.

Puss alla

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}