Dadgostar Empire

Det har varit soligt i typ tre dagar och jag längtar redan till hösten? Är det ett tecken på att man

a) är djupt och innerligt deprimerad
b) försöker balla sig genom att gå emot strömmen (en polare sa en gång att människor med Android antingen ger intryck av att vara ingenjörer eller töntar som vill vara antietablissemang. I mitt fall var intrycket solklart.)
c) är ett geni (?)

Det är uppenbart vilket av alternativen som är minst vagt och mest korrekt gällande mitt hat mot sommaren. I övrigt har jag ägnat min tid åt det vanliga: snacka skit om influencers. Jag skulle vilja säga att vi kommer se tillbaka på den här tiden och häpnas över att detta fenomen var så stort men vill inte riskera att göra en Ines Uusmann? Sossen som i mitten av 90-talet sa i en intervju att hon inte tror att internet kommer bli en särskilt stor grej: ”Att sitta och surfa på nätet tar en himla massa tid. Vad är det bra för?”

#INTERNET

Nä men ärligt, vad är det dom INFLUERAR? Att vara smal, solbränd och rik (typ äta alla måltider på rövdyra restauranger och flyga över världen)? Borde inte typ klimatförnekare vara influencers största fans? Det är ju det bästa som har hänt konsumtions -och resesamhället. Det är liksom människor som är experter på att köpa kläder och åka förstaklass, som långsamt ges alltmer makt i ALLA frågor, dom blåser åt ett håll och två miljoner unga människor SPRINGER. Några har fattat grejen, t ex Ebba Busch Thor som häromdagen vigde (?!) influencern Margaux Dietz som ju har typ 200 000 följare på youtube. Aldrig hade man skådat ett event med så borgerlig stämning – ändå kände man ju sig FUCKING INFLUERAD!

Andra kör mer den här stilen:

Fattas bara (påsk)hjälmen <3

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}