Dadgostar Empire

Myser

Igår gick Rebecka och jag på The Square. Det kostade ta mig fan 130 spänn? Varför har film blivit en överklassgrej? Jävla rövsamhälle. Lite otur också att vi kunde gått för snälla 105 spänn på Spegeln imorgon MED livesänt samtal med Ruben Östlund (tips!). Å andra sidan DOCK:

vi fick göra ett besök på Entré.

Entré är en jätterolig plats i Malmö. Det är ett köpcenter som stått ofärdigt i typ sex år och hunnit byta ägare under tiden på grund av den kraftiga dekadensen. En polare beskrev det som att ”det är typ så jag tänker mig att döden ser ut”.

Lista på det bästa med köpcentret Entré:

  • Det är så jääääääääävla vitt. Hahaha. Det är OTROLIGT. Bländande vitt! Det ser ut som munnen i en Colgatereklam! Anna Books fejktänder! McCulkins fejja efter 15 års intensivt knarkande! ITS SO WHITE
  • Det är INGEN DÄR. Det är liksom ekande tomt förutom möjligen på Systemet. En polare påstod att det brukar vara drag på O’learys på övervåningen men jag vettefan

Lista på en jävligt, jävligt tveksam yrkeskår:

  • Politikerna i Malmö som ÄLSKAR köpcenter

Dom gör verkligen det? Det måste finnas 3,5 köpcenter per skalle här i världens bästa stad. Alltså, porlande dammar och sjukhusmiljöer samt O’learys i all ära men jag är inte helt övertygad om att det var top 1 saker Värnhemstorget är i behov av.

Men va vet jag

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}