Dadgostar Empire

Mind blown

Det verkar förstås finnas lite av en hierarki på området. Igår blev vi beskrivna som skolans ”kufar”. Passar mig utmärkt. Jazzgänget är de coola. De gör såna här saker: har fester. Är högljudda. ”Jammar” till kl 02 redan första dag. Jag är nyfiken på rockarna. Igår på kom jag och ett expertgäng fram till att rockare är den snällaste folkgruppen. Jazzarna – lite svåra. Rockarna däremot?!

Jag har inte fastställt denna teori med hjälp av empirisk undersökning.

Men helt seriöst – FÅR vi göra detta i ETT HELT ÅR och sen ETT TILL? Man får liksom gå två år och typ ”jobba på sitt projekt” med lån med knapp ränta. Jag tänker att jag maxar, går båda åren, och sedan emigrerar till typ Jupiter. Jag skiter i marxismen. Jag skiter i arbetarkampen. Jag vill gå skrivarlinjen i två år och sedan gå upp i rök.

Eventuellt göra som Knausgård och skriva sex böcker på typ 500 sidor samt döpa serien till samma sak som en überkänd nazistisk ledares bok. Det känns som att pengar rullar in på så sätt. Känns dock framförallt som en väldigt specifik plan och en smula körigt för någon som levt arma 22 år.

Men vafan, alla vet ju att det enda jag älskar mer än att tycka är att göra det UTAN MOTSTÅND!!! 500 sidor!!!!! Lätt.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}