Dadgostar Empire

Malmö är ett enda stort vakuum just nu. Ingen fattar någonting. Vi skrollar våra flöden i chocktillstånd och panik. Vad kommer hända nu? Vem ligger bakom det här? Putin? Nordkorea? Nån riktigt sjuk jävel hur som helst.

Det är nämligen SOL och TJUGOFEM grader i duggregnets Betlehem Göteborg och värsta bajsvädret här nere i Sveriges Kalifornien.

I övrigt: firar min bästa polare Klara idag. När hon var liten drömde hon om att bli påve och golfproffs. Oklart vilket som eventuellt skulle bli primärsysslan. Hennes favoritlåt var Magnus Ugglas Kung i baren. Nu, vid tjugotre års ålder, fascineras hon över hur smakkombinationen bärs och chips kan vara LIKA GOTT VARJE GÅNG (vi byter samma uppspärrade blick varje gång, stirrar på varandra i extas. En enda stor grytfriterad himmel). Hon tillhör Gustaf Norén är lite nice ändå-kategorin. Hon gillar hardstyle och Jamie Oliver. Hon är kanske den mäktigaste människan I UNIVERSUM. Hurra! Imorse på frukosten diskuterades flitigt västvärldens största huvudbry just nu:

vad är egentligen statusen på Ed Sheeran?

Typiskt livsfarlig diskussion om den förs med människor jag inte riktigt känner. Jag har på sistone märkt att alla mina klassiska referenser skulle kunna vara en smula… dåligt upplagda för go stämning med människor som inte är exakt som jag. Typ

ojojoj den där situationen var så hemsk för alla var borgare

*märker att någon eventuellt skulle kunna vara börgare i sällskapet*

… ja eller asså man är ju snabb på att döma typ folkpartister… åsså märker man att dom är rätt bra kompisar ändå… att man kan hänga liksom… trots folkpartistigheten…

*saved it*

*nobel prize*

*så himla öppet sinne och kan även hänga med den jätteexotiska minoritetsgruppen icke-vänsterfundamentalister med akademikerföräldrar på rejvförkrök*

hehe

Även:

Ingen kan ha undgått hetset kring den här grejen på sistone. En pinnsmal och jättelång snövit blir ful och därmed kortare och tjock. Alla rasar. Tjockaktivism och hela paketet. Jag håller med. Men undrar även, vart är KORTAKTIVISTERNA? Lol. Jag är 1,58. Otroligt onordiskt. När jag en gång skulle prova en sån där bikinitrosa som är lite högre upptill och ska gå till typ ovanför naveln så gick den till cirka ögonbrynen på yours truly. Jag kör mycket barnavdelningen. Samt, det vanliga, ser på reklamer med schnygga kvinnor och vinkar från en annan planet. Jag har i och för sig några i kändisvärlden att se upp till (pun intended). Leif Pagrotsky, tillexempel. Vad ska man med skönhetsmodeller när man har Leif Pagrotsky att relatera till?

Eller Beatrice Ask, för den delen.

🙂

Imorgon intar jag Göteborg city och misstänker att det kommer bli vertical rain-buffé till min ära. Tur att det finns bärs, hörni. Och chips.

KRAM!!!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}