Dadgostar Empire

Eftersom alla superba avsnitt av Mia & Klara är slut, så sökte jag och fann tv-serien The bold type på svtplay. Det är bland det sämsta jag någonsin sett. Kanske top 3. Då har jag ändå sett typ nionde säsongen av Scrubs och olika avsnitt av Opinion Live samt tv4:s Nyhetsmorgon.

Otroligt dåliga serier är ändå lite roliga. Man undrar som man gjorde efter Kendall Jenner @ Pepsi-gate, liksom, det här kan OMÖJLIGEN ha passerat olika professionella teams? Det måste finnas en poäng? Någon dold agenda?

The bold type är såhär:

Tre gulliga tjejer jobbar på något superhäftigt kontor i New York. De blev bästisar eftersom alla jobbar som assistenter åt journalister (?) men nu ska en äntligen få flytta upp som journalist. Det finns en jätte”rå” kvinna som är chef i ”skyhöga” klackar. En av tjejerna har en affär med den snyggaste mannen och de hånglar direkt när de blir ensamma i hissen. Alla är extremt chic med extremt obekväma skor.

Tydligen producerad av Joanna Coles, gamla chefredaktören på Cosmopolitan, som den läskiga chefen är baserad på.

Så hiiiiiiiiimla snark haahhaha asså jag fattar inte, sitter någon på ett möte och ba JAG VET!!!!! VI GÖR EN TV-SERIE OM TRE ASSNYGGA TJEJER I NEW YORK SOM FÖRSÖKER GÖRA KARRIÄR INOM NÅT CREDDIGT MED NÅN DJÄVULEN BÄR PRADA-CHEF OCH NÅGON AV DE SOM HÅNGLAR MED NÅN RIKTIGT ANRIK HUNK I HISSEN

och alla ba wooooooooooooooowwwwwwwww! Äntligen en serie där vi slipper se normala tjejer i en normal miljö! ÄNTLIGEN en rimlig skildring

Okej jag ska inte överdriva. Vi behöver inte se normala människor. Men kan de åtminstone skriva ett liiiite mindre töntigt och pinsamt manus med obegripliga repliker? Uhhhhh. Känner mig jättekränkt av svtplay 🙁

Okej update, jag hittade SVT:s egen beskrivning av programmet:

Pilot. De bästa vännerna Jane, Kat och Sutton träffade varandra när de började på modetidningen Scarlet Magazine. Nu lever de unga tjejerna drömlivet i New York när de jobbar sig uppåt i företaget och festar som aldrig förr.

hahahahhahahahahahhahahaha asså VARFÖR heter magasin i tv-serier och böcker alltid Scarlet? Typ alla ungdomsböcker? ”Festar som aldrig förr”

KRÄVER säsong 3 av Mia & Klara

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}