Dadgostar Empire

Nörrebroooo

Danmark är såhär: man går till affären för att köpa alkohol. Barn (kassören) säljer sprit till andra barn (mig). Legga? Lol. This is Copenhagen! Legget kan du spara till Kastrup där du måste hoppa av och bli kollad av vakter som om det var Under Bron och inte Hyllie som var nästa stopp. I samma köpcenter som man köpt spriten hänger typ en liga där medelåldern är kanske 13. Kuppa BR? Eller nåt. Betongen är samma nyans av grå som himlen, precis som Malmö en tisdag. Och söndag. Och två-tre dagar emellan. Sen går man till klubben! Som är öppen till typ 09 eller dylikt mirakulöst klockslag. Jag förstod inte ett ord av vad någon sa. Det räckte att jag andades på 200 meters avstånd och danskarna slog panikslaget över till engelska.

We don’t have a big bottle of Tonic. Buy this little one instead. It’s only 300000000 DEK.

Klassisk helg!

En smula morbid stämning efter dryga 14 timmars alkoholkonsumtion. Men vadå.

I övrigt: Jag borde verkligen dra nåt skämt om hela no go-zone-baletten. Typ ta kort på några riktigt trötta bilder på kebabtallrik i samma färg som betongen och himlen som förslag på nämnda zoner. Eller bara live streama från Jesusparken. Men jag orkar fan inte. Kan vi inte allihop istället ägna en tanke åt Anders Borgs nya Berlin-look:

Fattas bara skinnbralla så hade han sett ut som cirka alla som stod i baren i gamla technokällaren på Berns och tog subtila 60 spänn för kissrepresentanten Pistonhead.

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}