Dadgostar Empire

Oaggressiv och härlig stämning

Min polare Frida är i stan. Det är asfett. Vi har ägnat ca två timmar åt att se på extramaterial av the Bachelor och debattera sociala medier. Det är såhär jag tänker mig att himlen ser ut? Ev inklusive Magnus Carlson.

Magnus Carlson är bäst.

Nu har sällskapet förflyttat sig till min ”säng” i vardagsrummet då jag evakuerat alla efter fis. Classic kväll. I övrigt:

Pinsammast just nu: intervjun med Charli XCX i NG

Alltså… okej. Man måste inte vara Gandhi som offentlig människa. Det är väl jätterimligt och roligt att punda runt, gnugga sig mot andra kändisar, dricka bubbel och säga såna här häftiga saker:

– Jag festade i två månader i LA och det blev inspirationen till den här skivan. Jag ville verkligen göra en partyskiva.

Vad gör du efter efterfesten?
– Jag och mina kompisar brukar hyra en limo och bara åka runt, dricka champagne, och käka pizza tills sju på morgonen. Sen drar vi tillbaka hem till mig.

Och däckar?
– Ja, eller bara fortsätter!

hmmmmmmmmmmmmm ja. Coolt! Jag har bara en invändning

VI MÅSTE SLUTA GE EN PYTTELITEN MÄNGD MÄNNISKOR JÄTTEMYCKET PENGAR. Asså jag har nog sagt det innan men det är jättejättejätteviktigt. Jätteviktigt att vi slutar nu. Bums! På studs. Alla som inte håller med, läs intervjun med jag-skiter-i-allt-Charli. Oj, va hon skiter i allt och är rebell och fuck alla jag är ung o crazy!

Nej, Charli. Du har bara massa pengar och jag vet inte om sa det men

VI MÅSTE SLUTA GE EN PYTTELITEN MÄNGD MÄNNISKOR JÄTTEMYCKET PENGAR

asså om inte annat för att aldrig någonsin igen behöva läsa nåt sånt här:

Som tagen rakt ur en grunge-Tumblr-girl hashtag sitter Charli XCX hopkurad på en soffa tillsammans med sina vänner.

– Förlåt, vi äter frukost, eller lunch, jag vet inte riktigt. Jag flög in igår, säger hon och rättar till basebollkepsen. 

Sådana här saker kan ingen människa förtränga.

Bäst just nu:

Kingen.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}