Dadgostar Empire

Odemokratins dag

Jag måste bara skriva en liten snutt till om NMR-situationen. Alla är jättetrötta, jag vet. Och poliskritiken känns oändligt pubertal men jag försöker verkligen förstå hur det är tänkt. De ska finnas för vår trygghet. De har våldsmonopol. Men det absolut enda de står för är den så kallade yttrandefriheten. Som om den har ett egenvärde, som om det är naturlag att alla ska få yttra sina åsikter oavsett vilket hot det utgör för andra. Men är det inte en lika viktig rättighet att få leva? Polisen menar hela tiden att de inte har något val, men förvaltningsrätten gick ju uppenbarligen in och ändrade deras beslut, menade att man visst måste ta hänsyn till att de som fascisterna ser som mindre värda kommer vara en meter bort på gatan? Är det inte helt uppenbart?!??? Jag fattar ingenting. Polisen är såhär: vi skiter i tryggheten, vi skiter i allmänheten, vi kan inte väga in NÅNTING annat än yttrandefriheten och vi ska använda vårt våldsmonopol till att kriga mot befolkningen för att en pytteliten grupp människor ska kunna få vara fascister?

Det är klart som fan man har ett val!!!!!

Det är klart som fan att det inte finns en naturlag på hur värderingarna i en demokrati ska rankas. Det är klart som fan man kan göra avvägningen att okej, här går gränsen för yttrandefriheten, det här är en terroristorganisation som utgör ett hot för hela samhället och vi är här för allmänhetens trygghet, en demokratisk princip är väl ändå mänskliga jävliga rättigheter och vi prioriterar den före fascismen? Eller? Polisen representerar inte trygghet och rättvisa. De är bara något slags yttrandefrihetstalibaner med vapen sponsrade av skattepengar. Det må vara århundradets äldsta spaning men det gör mig så innerligt, innerligt ledsen.

Och jag kommer kräkas på nästa person som lägger ”pk” i sin mun. Som anser att Sverige är så himla läskigt för att man måste säga ”rätt” saker. Varsågoda era jävla stolpskott!!!!! Här har ni fascismen och våldsmonopolet MOT befolkningen!!!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}