Dadgostar Empire

Official Get lit med Ygeman-day

Jag har varit på WOW en och en halv dag i mitt liv. Frida och jag köpte biljetter enkom för att se Talaboman och parkerade oss i en så kallad chillbag i Dungen i kanske sex timmar. Chillbags är så nära Guds famn man kan komma. Blev, utöver det musikaliska grovhånglet från Talisbomanis, bjussad på ishi vu + Fight Club-betonat överraskningsperformance av hans livvakt på scen. Med rekvisita.

Det var helt uppenbart en av sommarens absoluta höjdpunkter.

När jag drog på Kornél var det årets första Dungenbesök. Folk är väl generellt lite skeptiska. Har vi inte sett de här hundra gånger på klubben? Jorå. MEN DET ÄR JU SÅ IN I HELVETE BRA. Min kärlek till Studio Barnhus är gränslös och kravlös på ett larvigt sett, ett barn på julafton, men det är en himmelsk skapelse. Blir lipfärdig snabbare än Anna Book i Arga Snickaren. Kanske ska skaffa en sån liten staty med Kornél som folk har på Marx.

Skoja. Men nästan.

Fick för första gången hänga på något slags pressområde. Kändes absurt men ljuvligt med tjusig toa. Det är ju samma toa som alltid är där men nu var det superexklusivt. ELLE och potpurri am I right

Visste inte riktigt vad mer man kan göra där. Vinka till någon rolig kändis eller nåt? Hade ju redan spanat in både Amy Diamond och Danny Saucedo på festivalområdet. Det var riktigt tajt båda gångerna. Slår dock inte typ 2013 när Bill Skarsgård var på nåt Stay out west-rave i Göteborgs Berlin, Ringön, och min polare utbrast MEN DÄR ÄR JU DU? och pekade sedan på Björn Gustavsson med OCH DÄR ÄR JU HAN?

Bill Skarsgård kunde bara hålla med.

I övrigt: uttalade Jireel fel hela dagen. Tänkte vara cool och säga Juuuhreal. Felicia ba, artigt ”menar du Jirell?”

Funderade på att subtilt rädda situationen med att inflika att jag tvingade farsan att göra och rama in ett collage med bland andra Lil Wayne i typ åttan men kände att det eventuellt skulle bidra ännu mer till whitest girl alive-ögonblicket. Jag hade ju lyssnat massor på Lil Wayne men om man ska vara petnoga var det nog mest Lollipop om och om igen på radion.

#OG

Den absoluta höjdpunkten på dagen var förstås Lorentz. Såg knappt något i vanlig ordning men kan garantera LIT-nivån även 1,58 m över marknivå. Tror den är i princip lika garanterad idag när Ygemans dungeon nalkas. Funderar på att fråga om han vill hänga med på chillbagverksamhet med Sandra Mosh. Känns som att Ygeman är en människa som skulle kunna uppskatta och behöva det.

Lite trist var det att vi bangade Fucking Åmål-visningen med Alexandra Dahlström. Tänk att den kom ut 1998? Fattar ni hur många Fucking Åmål-rants hon har behövt bemöta i NITTON ÅR? Huge fucking shoutout.


*Crazy kids*. Närå. Men var tvungen att liva upp den sömniga The Shins-spelningen, följt av det ännu sömnigare, lite märkliga snacket i slutet. ”LET’S PUT SOME SUNSCREEN ON! YEAH! FRANK OCEAN! YEAH!”

Plan för dagen: möjligen sluta spendera cash som om jag vore en oljeshejk.

Nu ska jag på Jens Lekman!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}