Dadgostar Empire

Ofrisk fläkt

Ann Heberlein är ett stolpskott – det är sedan gammalt. Vi minns allihop omvänd rasism-gate, då Heberlein flippade ur över fikagruppen Black Coffee, en antirasistisk fikagrupp för afrosvenskar. Så himla taskig grej, tyckte Heberlein. Tänk om vita hade gjort samma sak, liksom?

I kontrast till vad vita gjort under hela mänsklighetens historia.

Heberlein kommer framträda som potentiell riksdagskandidat för Moderaterna och driva sin rasselinje. Snark. I klassisk SD-anda går hon gång på gång ut och anklagar folk för ”faktaresistens” trots att hennes egen bok blivit hårt kritiserad för att innehålla konspirationsteorier och felaktiga siffror. Top! Hur som helst, i en artikel i Sydsvenskan stod att Moderaternas Carl-Johan Sonesson beskrivit Heberlein som ”en frisk fläkt” som ”vågar tycka och gå utanför åsiktskanalen”.

Jag känner att jag eventuellt kommer utveckla invärtes eksem om jag läser ”våga tycka” och ”utanför åsiktskanalen” en gång till. Eksem inuti hjärnan.

Det är ej modigt att ”våga” vara rasist. Det är ej ”smal åsiktskorridor” som ligger till grund för att vi ställer oss emot främlingsfientlighet. Det är o t r o l i g t att folk verkar tycka att det är ”friska fläktar” som går ut och försvarar att vissa människor tycks vara mer värda än andra. Vi är inte intoleranta för att vi inte tillåter, säg, fascistiska åsikter. Det är för att vi har BREDA, jävla ”korridorer”. Det är för att vi vill ha ett samhälle som TOLERERAR alla, till skillnad från lilla landet Heberlein och Birro vars ambition är att ”våga” inskränka folks rättigheter och rulla runt i konspirationsteorier.

Kommer skicka faktura för hjärnkortison till nästa knäppgök som anammar denna bisarra retorik och känner sig kränkt för att för att folk är skeptiska till omvänd rasism-argumentet.

I’M LOOKING AT U CARL-JOHAN FRISK FLÄKTESSON

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}