Dadgostar Empire

Det är förstås antika nyheter att sossarna har tappat det. MEN it goes without saying att en fet shoutout måste gå till vår eminente, rättvisedyrkande inrikesminister.

Här är han:


Dammis

Sådana här jättenormala saker händer inrikes: heeeeelt sinnessjukt mycket skattepengar vi tjänat ihop på våra pissiga, underbetalda bemanningsanställningar, som borde gå till typ nåt sjukhus eller bostadsbygge, blir lagligt till följd av ”skatteplanering” och dylika smarrigheter till nån Guccigubbes toalettpapper:


Timmarna du jobbade övertid på hemtjänsten förra året 

Folk pratar lite vagt om dålig moral. Fett taskigt att ta pengarna, liksom. För ändra lagstiftningen kan man ju absolut inte göra? Den här lagstiftningen, att en grupp rika människor ska slakta välfärden och ta alla våra pengar, kom med big bang. Den kan vi absolut inte ändra på. Har ingen läst svensk grundlag?

JOBBA JÄTTEHÅRT, GE ALLA PENGARNA TILL EN VD OCH SKYLL SEDAN PÅ ALLA FÖRUTOM EN VD NÄR SAMHÄLLET KUKAR UR

Man tänker att i dessa tider är dörrarna ändå ganska öppna för sossarna. Det är liksom en öppnare dörr än att hate:a på Navid Modiri.

Kampanjen Vi måste ta tillbaka alla våra pengar och sluta vara rassar!!!

Eller Huuuur sjukt var det att svenska kommuner och landsting betalade typ 90 miljoner i BLUFFAKTUROR till nån jävla brittisk stekare förra året?!?

KANONlista.

Mikael Damberg tänkte och tänkte hemma på sin kammare. Han räknade på fingrarna. Hur göra? Vad är liksom det största hotet mot säkerheten? Vår tids största problem? Följande är det han plockade fram:

Damberg: Gängbrottslighet vår tids största problem

Regeringens nya inrikesminister med ansvar för polisen, Mikael Damberg (S), vill se en rivstart i kampen mot den organiserade brottsligheten. I en intervju i Studio Ett kallar han gängkriminaliteten ”utan tvekan ett av vår tids största samhällsproblem”.

Enligt Damberg ligger skulden för att gängen kunnat växa sig starka på tidigare regeringar, både S-ledda och borgerliga.

– Man såg inte riskerna och hade inte verktygen. Poliserna var för ensamma, säger Damberg, som nu vill att polisen ska få hjälp av andra myndigheter, bland annat med att strypa gängens finansiering.

Man höll tummarna: *HOPPAS DET ÄR DET KRIMINELLA GÄNGET LUNDIN OIL HAN MENAR*

Skoja. Gängkriminalitet ÄR asjobbigt. Men man undrar lite osökt vad Damberg tycker om den svenska överklassens finansiering? Den känns ju också liiiiiiiiiiiiite…

– Om man ser brottslighet som en lockande väg in i samhället, då har vi stora problem. Och jag tror att vi är där i dag, säger Damberg.

Damberg hade ju här kunnat mena valfri Guccigubbe som torkar sig i röven med våra pengar. Men Guccigubbar är ju aldrig kriminella, dom är typ sånt här: KREATIVA MED SIN SKATTEPLANERING! En klassisk typ av kreativitet.

– Det viktigaste är att vi nu säger att vi ska ge polisen de resurser och de verktyg de behöver för att slå tillbaka den här brottsligheten. Vi hoppas att under våren kunna lägga fyra skarpa lagstiftningar på riksdagens bord, säger han.

Ahaaa, vi KAN ändra lagar?!?!

Hehe. Kan vi inte bara legalisera allt Damberg är sååå orolig över och kalla det för kreativ verksamhet? Den taktiken finns ju redan?

Exempel:

Aha, du gick med i ett gäng? Faaan, asså… Kreativ planering.

Exempel hämtade ur verkligheten:

Aha, du lät det här sjukhuset kollapsa för att du istället ville lägga pengarna på Malta? Låter faktiskt så kreativt.

Aha, min morsa ska jobba ihjäl sig för att du ska kunna a) tjäna en förmögenhet på att min morsa jobbar ihjäl sig och b) gömma undan pengarna som tillhör svenska skattebetalare eftersom det är tråkigt att betala skatt och vadå, det är legal verksamhet?

BRUSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN – DET ÄR KREATIVT

Ni hör ju?

EVERYBODY WINS

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}