Dadgostar Empire

Om drygt två månader fyller jag 24 år. Efter research bestående av en googling och ett antal läbbiga forum har jag kommit fram till att magkänslan stämde: 24 är en pissig icke-ålder. En polare påminde om att det kommer kännas skönt att ”slippa ha en kompis som är 23”. Jag gratulerade henne (ärligt). Undra hur mitt liv kommer se ut när jag fyller typ 30, blivit kraftigt utlasad från vikariepoolen och kanske skrivit någon megafloppad marxistisk chick-lit samt lyssnar på samma Lilla Drevet-avsnitt om och om igen? Otrolig tid det kommer bli.

Metro Mode var jättesnälla i en artikel 2016 med rubriken 12 saker du inte behöver ha gjort innan du fyllt 25 år. ÅTMINSTONE har man det:

[…] Men 25 är ingenting, det är en fjärdedel av ditt liv och du har så mycket tid kvar. Så släpp ångesten och strunta i vad alla andra gör. 

Exakt – du kommer leva tills du fyller 100 år och perioden 65-100 kommer vara minst lika vital som den första fjärdedelen. Släpp ångesten. Varför håller du fortfarande i den? Släpp den. Artikeln bestod sedan av saker som inte kändes jätteanpassade till den rådande klimatkrisen, typ:

3. Köpa klassiska saker du kan ha för alltid
Din smak kommer alltid att förändras precis som trender kommer och går. Därför är det ingen stress med att köpa saker du kan ha för alltid.

Undrar om Metro Mode körde någon biologisk analys på smaken i likhet med antalet år man kommer leva och vilken typ av ångesthantering som är rimlig att uppmana till? *hjärtformade ögon-emoji*


MYCKET
TID
KVAR

SLÄPP
ÅNGESTEN

Skämt åsido, är inte alls stressad. Finns massor att se fram emot. Västlänken? Hur kul? Allt med Sara Skyttedal. TILLEXEMPEL.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}