Dadgostar Empire

Att 8 mars i mångt och mycket är en antikapitalistisk dag som handlar om hur makten och pengarna är fördelade blir förstås extra viktigt att uppmärksamma i takt med att den rikaste procentens förmögenheter växer. När vi kämpar för vår frihet, våra rättigheter och mot förtryck handlar det om typ HÖGRE LÖNER.

Ändå sa en kvinna (med ett arbete som solklart är underbetalt och utförs av typ 90% kvinnor) igår: tycker de här ”feministerna” har gått till överdrift. Att allt skulle vara männens fel? Känns lite…

Hon gjorde sedan någon vag referens till mensdebatten.

Vad var grejen här? Vad är det som gör att man inte refererar till borgarnas pengar när man snackar som saker som GÅTT TILL ÖVERDRIFT i det här töntiga landet? Var det eventuellt att den här kvinnan de senaste fem åren vadat genom hundratusentals waldorfskolebetonade barn med könsneutrala namn vars föräldrar befinner sig på utseendeskalan kontorshipster till OJ VAD JAG ÄLSKAR SKOGEN och som är mänsklighetens största narcissister men som man förstår ändå LITE eftersom de varje fredag i sin fyraåriga livstid blivit serverade den obegripliga hipsterdelikatessen sockerfri smoothie till fredagsmyset? Vi orkar inte lära våra barn solidaritet – däremot den här gröna dadelsoppan istället för en smarrig glass till mellis en gång i månaden… Striden… Är vi nominerade… Snälla säg att vi är nominerade till Engagerade Föräldrar Awards… 

Var det det den här kvinnan tänkte på?

Eller var det helt enkelt Ivar Arpi? Arpi och övriga paranoida högermän är ju nämligen helt besatt av att feminismen inte har något med klass att göra utan bara är ett hot mot ”mannen” och därför är det nu jättejobbigt att vara man eftersom man har massa ”feminazister” efter sig som sannolikt kommer döda alla män och ta över världen.

Förutom den uppenbart mycket skarpa researchen undrar man ju alltid exakt vilka Arpi menar – är det kanske de tre personer som röstade på Fi? Vart finns den här pöbeln? Vad röstade de på? Sist jag kollade röstade ju skitmånga på typ det här geniet (åsikterna om jämställdhet håller samma höga kvalité):

Fattar noll. Man anar ju att Arpi och Adam Cwejman låser in sig i en bunker med varsin hjälm på helgerna och liksom väntar in Den Stora Attacken Mot Männen eftersom det kraftigt genomsyrar deras retorik

men vem UTGÖR detta läbbiga hot mot ”mannen”? Martina Montelius? Kanske Ebba Witt och två andra äldre akademiker i skinnpaj?

NI FATTAR GREJEN. VAGA BORGERLIGA TEORIER OM VAD KVINNOKAMPEN BETYDER. TYPISKT JÄTTEKACKIGA GREJER. LITE KUL. MEST KACKIGT. KAN NÅGON GE ARPI EN KRAM OCH SÄGA ATT HAN INTE ÄR HOTAD.

Nä, men for real. Om man känner sig skitförvirrad kan man googla på kvinnodagens historia och uppkomst. Hurra för arbetarkvinnor!!!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}