Dadgostar Empire

snabbmatsindustrin

Bland annat Buzzfeed har gjort det klassiska McDonald’s-experimentet som går ut på att någon helt enkelt köper en cheeseburgare och låter den ligga. Vanlig mat ruttnar/möglar som bekant men cheesen från gamle Dönkan ser ungefär likadan ut efter 30 (!) dagar. Katastrof, naturligtvis. Man undrar liksom vafan den är gjord av? Hur i all sin dar kan det vara kvar, nästan på pricken i sin originallook, när den uppenbarligen är alldeles för gammal?

Och man blir alldeles kall vid tanken på att så många människor ändå konsumerat och kommer fortsätta konsumera de här skapelserna med oklart innehåll, och man förbannar industrin för att den tillåter såna här haverier.

Lite så är det med Jan Björklund. Jag har tidigare skrivit om att cheeseburgare Björklund låtit semesterskägget sitta kvar alldeles för länge. Nu har kämpat för att få den enda chansen till ett lyft för partiet kickad så han kan fortsätta vara kapten för ett skepp som sjunkit för länge sen. Dönkan-Janne verkar ha lite svårt med tidsuppfattningen. Man undrar liksom… vafan är han gjord av? Hur kan han vara kvar?

jan_bjorklund_june_2014-9300

Å andra sidan är det inte så konstigt att logiken är en aning svajig inom Liberalerna (så otroligt ängsligt namnbyte). Sossarna är borgare, borgarna är smygrassar och rassarna är rassar. Typiskt oskön stämning! Inte konstigt att cheeseburgare B är lite förvirrad. Allt är ju uppochner. Vad man dock undrar är varför McDonald’s inte själva känner att det här experimentet genererar lite pinighet och att man därför kanske ska fundera på att hitta på en ny burgare. Kanske för att folk är så skojiga att de fortsätter gå till Dönken ändå? Helt enkelt för att i slutändan bryr sig ingen, så länge det är gott, om vad de konsumerar trots att det säkerligen är förödande för alla parter utom just Dönkan själva?

hehehehe JUST SAYIN

Kramkramkram

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}