Dadgostar Empire

Söker en tyrann med semla

Var så jävla taggad på morgnar (stavning?) förr i världen. Älskade morgonen. Dagens renaste tid. Inget är försent. Allt ska bara börja. Tusen möjligheter, allt det där. Kaffe (asgott), macka med ost (asgott), kanske morgonradio (mys), kanske tända ljus (utopia).

Vettefan vad som har hänt. Ibland går jag ut och springer first thing, i stress. Då känns det bättre, när man är slut i kroppen. Men annars – ångesten? Den kickar in så fort jag slår upp ögonen. Hur ska jag beskriva? Hm… oro, liksom. Oro i kroppen. Allt är försent. Måste göra massa grejer, måste göra mer, kommer inte hinna, måste ändå försöka. Skrolla, skrolla, skrolla. Panik. Man ska inte urholka ord men jag vet inte hur jag ska klä känslan i andra ord än typ stress och ångest. Stress över vad?

Att hinna med allt.

Hinna med vadå?

Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Man hinner med allt men sen uppstår ju känslan igen, den försvinner aldrig, allt som ska hinnas med ersätts med nya grejer ständigt. Och otillräckligheten. Det är inte det att allt känns meningslöst, saker och ting känns högst meningsfulla, det finns massa att se fram emot. Men det utspelar sig alltid i en annan tid, det finns ingenting nu som kan få vara bara, som är tillräckligt nu. Det känns som att dagarna befinner sig i dödläge, det är på mute, en hinna mellan en själv och resten. Allt rullar på men står också helt still. Jag borde verkligen bromsa, inte köra på hårdare, som ju är den konstanta impulsen. Men det är väldigt svårt. Det är svårt att ta det lugnt. Det är svårt att andas en sekund utan att få ångest sedan över att man slösat tid på att andas istället för att jobba på något, producera något. Det är ett oändligt maskineri. Jag känner mig inte trött. Jag känner mig manisk. Jag vill att någon ska kedja fast mig vid en soffa och säga NU SITTER DU HÄR. Nu måste du sitta här och kanske, jag vet inte, äta en semla. Dricka kaffe. Titta ut genom fönstret. Vad som helst men –

nu får du fucking SITTA HÄR

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}