Dadgostar Empire

Till Lori Loughlins försvar

Det cirkulerar mycket intressanta teorier i olika kommentarsfält nu (typ en man vid namn Rolf Rolfsson skriver en roman i en kommentar på ett GP-inlägg och får fem likes av Berit Beritsson som alla är ordförande för klubben ”En amerikansk kändis skrev några låtar för 20 år sen, därför känner jag henom personligen och kommer gå i bräschen för att hen inte har begått helt otroligt sjuka brott och jag kommer skriva olika helt mindblowing pinsamma ’debattartiklar’ om att det är omöjligt att den här människan på något sätt är annat än guds gåva till mänskligheten pga…….. hitlåten 1987”

Tänker man liksom att de två grejerna står i konflikt med varandra: hitmakeri och brottslighet? Undra om det är vad typ Lori Loughlins försvarsadvokat kommer säga i sin slutplädering:

Your honour, min klient spelade faktiskt Rebecca i Huset Fullt SAMT Jerrys flickvän i ett Seinfeld-avsnitt och kan därför OMÖJLIGEN ha mutat ett elituniversitet med miljontals kronor för att hennes barn skulle få komma in? Jag menar… du minns väl själv Huset Fullt, your honour? En revolutionerande serie?

???????????

”Människorna i dokumentären säger det för att bli rika… för att bli kända… dom vill ha samhällets sympatier…”

Rolf Rolfsson och övriga menar alltså följande: om man berättar att man blivit förgripen på av en extremt uppburen och hyllad manskändis så kommer hela samhället att a) tro på en och b) att känna sympatier. Man kommer därefter att bli kraftigt känd som Den Fantastiska Människan Som Sa Sanningen Om Vår Älskade Manskändis, alla hysteriska fans kommer omedelbart att byta sida och sedermera kasta massa pengar på nämnda Fantastiska Människa.

?
?
?

Tror folk seriöst att man blir rik av att berätta om ett brott där det inte sällan saknas bevis och där den man anklagar är typ en folkkär kändis? Känd? Men känd SOM VAD – den som blev våldtagen på en fest? Jag älskar hur folk sitter vid sina köksbord och på krogen och säger sådana saker: dom vill ha stöd från samhället

Uppmanar dessa att själva anmäla den här typen av brott och känna vindarna…….

…………mmmmmm BRISERNA…………..av det fantastiska stödet från samhället……………………….

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}