Dadgostar Empire

Tisdag

Jag är 22 år gammal. Alla som har följt den här bloggen i mer än 30 sekunder kan räkna ut vart jag spenderade kvällen. Baren jag har i åtanke är sannolikt en bar där folk inte blir så värst leggade. Medelåldern är kanske 28. Jag ser ut att vara typ 12 men har på sistone levlat ändå liiiite. Kanske liksom utvecklat någon slags pondus samt är ändå fyra år äldre än minimigränsen.

Min polare Ellen och jag blev stenhårt leggade. Med tanke på att jag en gång blev leggad i baren på ett rave (där man dessutom väldigt noga kollade i entrén) och att min polare Ellen en gång för inte jättelänge sen blev leggad när hon skulle köpa energidryck, så var det inte sååå sjukt. Jag äger ingen legitimation, bara ett pass som brukar räcka att man visar upp. Killen i baren kollade mycket noga. Han sa högt för sig själv ”1995…” och började mumlande räkna på åren. Han hade nog aldrig i sitt liv behövt legga någon och kunde därtill inte acceptera att de här barnen var myndiga. ”Jag är 22!” sa jag när siffrorna verkade ha kört ihop sig. Han fnissade.

Tänka sig!

En andra gång bestämmer vi oss för att köpa öl. Det är jag och Frida den här gången. Det är ett stående skämt att Frida inte blivit leggad sen typ 2013 FÖRUTOM när hon råkar vara med mig. En man rusar efter oss. ”Jag vill se leg på er!” Han tittar på Frida och sedan på mig. ”Mest på dig.” Jag skrattar. Herregud! Mannen spänner blicken i mig. Han är inte road. ”Du, jag är ansvarig här. Om något går fel till blir vi tvungna att stänga ner hela stället.” Observera återigen att det här är en – ursäkta mycket banalt uttryck – laidback hipsterbar för olika morsfarsor. Mina föräldrar har liksom årskort. De är cirka 60 år gamla. Jag får skäll. Hur vågar du inte visa leg en andra gång? Det finns folk som är ansvariga här! Som blir tvungna att stänga ner om nåt händer!

Men jag är ju TJUGOTVÅ ÅR GAMMAL.

Jag vet. Jag skrev liksom ett inlägg om Mosul förut och gnäller om det här. Som en jävla idiot.

Vi får höras imorgon

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}