Dadgostar Empire

TONE 4 EVER

Jag tycker mycket om Caroline Ringskog. Sann jävla #goals-person. Hon är smart, hon är rolig och om jag någonsin blir hälften så grym som hon så skulle jag vara lyckligast i stan.

Om hon bara kunde prata lite mindre om hur fula alla är :—)

Och jag vet. Folk snackar väl om utseende jämt? Och det ÄR astricky att snacka om sånt, jag skrev nyss själv ett inlägg om assmala modeller och då kan man fråga sig: är dom snygga? Menar jag då på att jättesmalt är jättesnyggt? Vart kommer min åsikt ifrån? Blablabla.

Finns massor att diskutera! Och låt oss göra detta! Och i någon mån kan man väl absolut snacka om folk som objektivt snygga eller mindre snygga. Vilket är så jävla fucked, jag vet, men det matchar väl vårt rövsugiga samhälle och kvinnosyn och så vidare.

Men Caroline! CHRIST. Lyssnade på ett jättegammalt avsnitt där hon föreslog att folk tycker att Svennis är så himla ful och då känner folk ”om han kan make it så kan jag”. Pga så himla ful då (?) haha. Sjukt oklart. Är Svennis verkligen så jävla ful, liksom? Är han fulARE än typ andra svenska 60-åringar? Hmmm. Droppen var dock i senaste avsnittet när hon kallar Elizabeth Moss ful i Handmaid’s Tale. Och visst, hon kanske menar typ… fult stylad? Eller nåt. Och hon menar på att Moss är fundamental för serien men

MEN

ÄR HON VERKLIGEN SÅ FUL? Jag vettefan. Så otroligt hjärndöd diskussion och min hållning är absolut inte att alla är så himla fina och snygga och ojoj vad elakt det är, men jag känner bara… ÄR HON VERKLIGEN SÅ FUL? Haha. Aja.

Appropå döma folks utseende 😀 måste bara inflika hur jävla LYCKLIG jag blir av Tone Schunnesson. Jag vet inte varför. Jag har inte läst hennes bok (fastän jag borde). Jag kan inte sätta fingret på vad som skiljer henne från alla miljarder kändisar på Instagram men w o w. Känner YES!!!! i hela kroppen när hon dyker upp i mitt feed. Är det att objektifiera? Lite, kanske. Men det är något mer liksom… karisma? Verkar skön? Go follow her i alla fall —-> tone4ever

Idag får jag för övrigt JÄTTEJÄTTEfint besök. Stay tuned.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}