Dadgostar Empire

Jag och Jonathan har skaffat tv. Vi har sett under tio minuter av Nyhetsmorgon och redan: MIND B L O W N. Inledningsvis förklarar en kvinna att närhet är väldigt viktigt för hjärnan och att ett helt seriöst tips är att man ska ta lite lätt på sina kollegor (?), typ lägga en hand på någons överarm. Känner spontant att det är kanske världshistoriens sämsta tips alla kategorier? Är det nånting, NÅNTING man bör införa som obligatorisk undervisning så är det väl kursen Ta inte på dina kollegor?

Detta frågetecken följs upp av att Marcus Oscarsson pratar om partiblommor i ett växthus samt hyllningsreportaget Jan Björklund är en man med humor! starring riksdagens minst roliga person Jan Björklund?

ÄLSKAR TV!

I övrigt: SOM BEKANT är ju ett av problemen med lagar och regler som primärt gynnar dunderrika kapitalister att just dunderrika kapitalister mycket sällan blir klassade som brottslingar. De är kanske omoraliska! De är osympatiska! Hycklare! På sin höjd snåla! Men allting följer ju samma devis: vi har faktiskt bara följt lagarna och reglerna.

Jahopp.

De senaste dagarna har kantats av avslöjanden om bidragsfuskande politiker (Moderaternas Svantesson, Eskil ”Kingen” Erlandsson osv): typ man skriver att man bor på en plats fastän man bor på en annan, och kan på så vis ta ut massa bidrag. Jag skrev om liberalen som fuckade ur med bidragen för ett tag sen.

Och folk skriver: hur kul att Moderaterna vill ta ”hårdare tag” mot bidragsfuskare och så ÄR DOM DET SJÄLVA?

Man ba JAAAAAAAAAA men GÖR NÅT ÅT DET DÅ????????

Fucking stör mig på att resten av befolkningen ska bli straffade enligt lag medan rikemansmänniskor ska få… vadå, en kritisk artikel från Aftonbladet riktade mot sig? Att dom ska brinna i moralens domstol? Lol. Alla politiker som är så otroligt upptagna nu med att något ska göras SYSTEMATISKT åt dom fem personer som återvänder från IS: varför kan inte samma diskussion föras kring TYYYYYYYP bidragsfuskande riksdagsledamöter? Bidragsfuskande överklass generellt? Fattar typ inte poängen med alla avslöjanden när det ändå inte är olagligt? Sägs om att ändra namn från skatteplanering till häleri?

🙂

🙂

woop woop, heja samhället!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}