Dadgostar Empire

Tillbaks i Malmö. Hittills gjort följande:

– Lyssnat på Spotifylistan Party o’clock, innehållande Shakira (uppträdde ca 2002 som henne på lilla scenen på Liseberg, en av mina många helt normala erfarenheter av uppträdanden. Blev introducerad som Zakarias av konferencieren med uttalat ”Z”. Great day) och jag-lovar-fedora-ÄR-sexigt-förespråkaren Justin Timberlake. Lugn torsdag eller festsugen? undrar Spotify. Jo tack.

– Förklarat ordet bäcknish för min polare Jessica.

– Översatt ordet scam för min polare Jessica vilket är mycket oroväckande då 30% av mitt vokabulär består av just ”scam”. Övriga 70%: orden peasant, fucked och tjackbuffé. Finns förvånansvärt många kombinationer som täcker det mesta värt att täcka.

– Kollat Kakan Hermansson på Jills veranda, där kristna Nashville-människor beskrev ”Cookie” som en raaaaaaaaaaadical (söderdialekt) man borde styla som ”mer vertikal”. Det tyckte jag var jätteroligt. Ska börja säga till folk att se lite mer vertikala ut.

Business as usual, med andra ord. På lördag spelar Jessie Granqvist på Babel. Lek och skoj. Throwback till Cult Cosmic när hon sitter och softar i en solstol, jag ramlar fram och väser:

killar suuuuuuuger????

Jessie G: …?

Två sköna snubbar som satt bredvid: ööööh va?! vafan snackar du om? asså, tänk om vi hade typ sprungit fram till dig och ba TJEJER SUGER TJEJER SUGER, så jävla oskönt. fucking oskönt!

Jag: ja men asså jag menade typ… grym du är. Som fuckar allt. Du är bättre än alla killar. Eller asså du vet ?!

Den klassiska Silvana Imam-inspirerade ”fucka allt”.

Jessie G: ja, jo, fattar du menar…

Bill & Bull: asså guud… vem fan SÄGER SÅ

Jag: eeeeeeeeeeeeeeeeeehhhh nä men ville bara säga det

Slut på interaction med Jessie G.

Slut på värdighet.

Skoja. Tog farväl av det lilla uns av värdighet jag hade kvar när jag öppnade upp ett graffiti-tumblr-konto med namnet ”Graffdaddy” ca 2014 (!) för att övertyga en kille om att jag är JÄTTEINTRESSERAD av grafitti.

OBS DET VAR EN SCAM

Enda tumblr-materialet jag eventuellt är befogad till är en hyllning till lättmjölk och lingongrova. På sin höjd. Milk and lingongrova-daddy.

I’m a raaaaaaaaaaadical

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}