Emelie Stockhaus

Julia Clara

För ett tag sen fick jag en kommentar här på bloggen från en tjej som tipsade om Julia Clara. Då fanns det ingen musik att lyssna på och jag glömde faktiskt bort det, fram tills idag. Jag såg att GAFFA hade skrivit om Julia och jag var tvungen att lyssna in mig. Jag blev positivt överraskad, to say the least. Det är sällan jag gillar något på första lysningen, men det gjorde jag här!

Still Dancing heter singeln och den är lysande. På andra lyssningen började jag redan nynna/sjunga med i refrängen och jag visste att låten hade en given plats på min 2016-lista. Nu lyssnade jag på den igen och fan vad den växer. Ny favorit och jag ska säga till min bokare att boka detta till vår lille festival så jag får se det live. Jag menar jag har ju tjatat till mig Blossoms till Stockholm (intalar jag mig själv hehe) så detta bör jag också kunna få.

juliaclara

Så här har ni mitt lilla tips. Förhoppningsvis kommer jag hem med några mer efter Reeperbahn Festival. Som vanligt, följ med mig på Instagram (@estockhaus) där jag ska försöka uppdatera min story flitigt med bilder och videos. Start 06:15 i morgon. 

 

1 kommentar
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new