Emelie Stockhaus

Tisdag

Tisdag = hästdag! Jag har äntligen hittat tillbaka till hästarna efter ett uppehåll på 4 år med plugg, flytt och nya jobb. För min sinnesro har jag nu börjat rida här i Stockholm och jag är SÅ glad. Förra veckan missade jag dock för jag hade biljetter till Hurula. Idag missar jag inte ridningen för alla pengar i världen! Hoppas jag får rida Milton… hehe. Anyway, livet rullar på. Jag är så redo för jul hemma i Göteborg. Vi åker ner torsdag kväll och stannar till onsdag eftermiddag. Får se om det blir något spring på stan eller om jag bara komma ligga hemma hos mor och far och äta tills jag spricker. Lutar nog mot det… Mina kära föräldrar bor numera lite utanför stan vilket gör det mindre värt att åka in till stan då det är så jävla långt och jag blir åksjuk när jag åker buss på fyllan. Hur det än blir ser jag fram emot att komma hem och släpp jobb och Stockholm. Det blir en oehört kort semester då jag kommer börja jobba igen den 2a januari som det ser ut nu. Min lilla festival går ju av stapeln första helgen i februari så måste hem och fixa alla lösa trådar under Januari. Plus i januari ska jag nog till Eurosonic (festival) och där försvinner lite tid och ork.

Spotify tipsade mig om lite musik här om dagen som jag faktiskt gillade, så nu tipsar jag er;

Perfekt bakgrunsmusik när du jobbar. Hej hå!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Juice
  5. Billie