Emelie Stockhaus

orkar inte

Jag har sovit så jävla pissigt på senaste. Hela veckan har mina nätter varit oroliga och jag vaknar. I morse trodde jag att jag skulle dö när klockan ringde. Känner mig fortfarande helt jävla omskakad. Och jag har träningsvärk från ridningen igår (shout out till Alonso, fet häst!). Med den kroppsliga tröttheten kommer också tröttheten på människor. Asså snälla kan ni inte bara vara lite normala???? Jag är okej om du stavar mitt namn fel ibland (speciellt om du är från utlandet) men när du som man helt plötsligt kallar mig min kollegas namn?? Hallå du har väl koll på vem du mailar med??? ORKAR INTE. Varför kan inte du ta och visa lite respekt? Orkar inte. orkarrrr inttteeeeee men alla jobbiga människor. Snälla hur svårt kan det vara att lyssna på vad jag säger och göra det jag ber dig om? Nä fatta om man var konsult och bara gled runt på festivaler och snackade med folk och var allmänt ‘jag vet bäst’. Mmm hade inte det vart skönt. Inte göra något vettigt utan bara få pengar. Hejdå.

Ni kanske fattar att jag är på dåligt humör idag??? Urrghhhh hatar allt och alla. Allt jag vill är att gosa ner mig i sängen, äta julskinka och julgodis hela dagen. Kan det inte vara helg NU? Nej inte ens helg, jag vill ha semester. Ja den då? några ynka dagar i mellandagarna blir min semester. Fantastiskt kommer säkert vara helt genomvilad (not) i januari. Äsch fuck it, rakt in i kaklet till denna festivalen är överstökad sen ska jag fan ta semester i vår och åka till något varmt ställe där jag kan ligga på en strand och läsa till jag är trött på det.

Idag är mitt spirit animal Squidward från Svampbob. Nedan följer några bilder som är 100% jag. 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Juice
  5. Billie