Emelie Stockhaus

SKAMLIGT

Ja, jag kollar också SKAM, och ja, jag är också obsessed men jag har försökt hålla det till lite småprat på kontoret och inte basunera ut det på sociala medier. Men jag kan liksom inte håller mig. JAG ÄLSKAR SKAM OCH NORSKA!! Køddar du? Serr? Pupperna! Drittsekk! Vors! Dust! Älskar det. Jag klippte mig förra veckan, 20+ cm hår bara tjoff av med det! Har nu liknande hår som Noora, observera att jag gjorde det innan jag börja kolla SKAM! Idag kände jag dock för att channel my inner Noora så jag sportar rött läppstift till jobbet. Något som vi pratat flitigt om är hur bra de har satt musiken till de olika scenerna. Klockrent! Jag lyssnar idag på SKAM – Sesong 1+2+3 på Spotify. Gör det med och få en härlig blandning av Die Antwoord och Lana Del Rey. Gud jag känner samma sak som jag gjorde när jag kollade Skins första gången, fylld av spretiga känslor! Jag älskar tonårsdrama på det här sättet och jag drömmer mig tillbaka till ett liv i Göteborg där allt handlade om fest, hångel och stök. Som SKAM så hade Skins fet musik, det var liksom en av grejerna som gjorde hela serien. Och ja, gillar ni SKAM bör ni gilla Skins, i alla fall de första två generationerna, efter det fallerar det. Förövrigt kan jag inte bestämma mig om jag älskar eller hatar drittsekken William.

I övrigt så har det vart mycket nu att göra klart innan jag tar några dagar semester. Drar till Göteborg i morgon kväll och åker tillbaka till Stockholm på Onsdag. Funtar på att ta mig ut på galej i stan i annandagarna. Hit me up om det är roligt fest någonstans! 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Juice
  5. Billie