Emelie Stockhaus

Mitt 2016

Jag tänkte göra en lite re-cap men bilder från året som gått och försöka komma ihåg vad som faktiskt har hänt. Enjoy eller nått.

Januari

David Bowie gick bort och jag grät på tunnelbanan. Jag gjorde min sista månad på Universal Music. Jag fyllde 26. Avslutade månaden med Seinabo Sey på Cirkus.

Februari

Jag var arbetslös. Jag var i Göteborg. Jag spelade klart Last Of Us för första gången *gråter*. Spelade mycket TV-spel och hängde med katten. Träffade och såg Hozier på Cirkus. Tog en selfie.

Mars

Jag var nere i Hultsfred och såg Markus Krunegård. Drack öl. Såg James Bay på Annexet. Började blogga på Djungeltrumman. Firade påsk på Ramsvik. Började jobba på FKP. Blev med i Makten Över Musiken.

April

Invigde uteserveringarna och rosé. Var på fester. Såg Frances. Tog selfies med katten. Drack öl. Lyssnade jättemycket på Lemonade. Såg Aurora på Debaser Strand. Såg Adele på Tele2. Åt snabbisar, ketchup och köttbullar ofta.

Maj

Promenerade i Nackareservatet. Träffade katter. Såg Lumineers på Berns. Var på The Great Escape Festival i Brighton och såg Blossoms 2 gånger. Var i London. Såg Band of Horse på Bar Brooklyn och hängde med dom. Det var loppis i Bandhagen.

Juni

Jag var i Göteborg. Håkan på Ullevi. Middag med familjen. Det var pissvarmt. Såg Zara Larsson på Medis. Drack massa öl. Fyllechattade. Var ute i skärgården (obs gbg). Robert fyllde 33 och William fyllde 23 tror jag haha. Såg Max Martin bli intervjuad av Jan Gradvall. Gjorde Bråvalla och hann se 1 låt av Blossoms och Veronica Maggios spelning på lördagen bara. Dog 100 gånger om.

Juli

Överlevde Bråvalla. Drack massa öl. Hängde på kolonin. Vandrade runt i Snösätra. Hängde med feta kollegor. Spelade Pokémon GO. Gick på semester. Hängde i Göteborg. Hängde på Ramsvik. Drack öl på andra lång. Hängde med min bae Mirsad. Hängde i Malevik.

Augusti

Hade semester. Var på Öyafestivalen och såg bästa The Last Shadow Puppets, hängde med VANT, drack öl, snakke norsk, lekte på en ö och åkte båt. Var på Way Out West och blev regnad på. Såg The Libertines igen. Träffade fina vänner. Började min nya tjänst som projektledare till Where’s the Music. Var i Mariefred med Robert. Vann ett musik-quiz. Drack öl. Hängde med min bästis Pauline i Stockholm. Drack mer öl. Var på Popaganda och blev skitfull, såg inga band. Lärde känna Margit. Drack öl på Mosebacke när Den Svenska Björnstammen spelade.

September

Såg Justin Beiber på Tele2. Var i Hamburg på Reeperbahn Festival (LOL). Träffade Emelie i Hamburg. Såg Albin Lee Meldau i Hamburg. Åt min sista lunch utomhus. Kollade presidentgrejer och blev trött. Såg LANY och James Hersey på Debaser Strand.

Oktober

Blev nästan inte insläppt på Rigoletto pga full. P-fest med bästa kollegorna. Passenger på en kyrka… Bears Den på Debaser Medis. Var i Norrköping. Festade i Sumpan. Medlemsmöte för Livemusik Sverige på Liseberg.

November

Såg Blossoms två gånger. Träffade Jake Bugg och Tom från Blossoms. Såg Jake Bugg. Hängde med Cat. Läste Gone Girl. Började rida igen. Tog 1 miljon bilder med Jossan på Musikförläggarnas Pris. Festade hos Blixten & co. Drack öl med William. Såg Hurlua på Vasateatern

December

Klippte av mig 20+ cm hår. Började kolla på SKAM. Såg Håkan Hellström på Globen. Såg Kent på Tele2. Var på Julmarknad med Robert. Var i Hultsfred och snackade med MEM-studenter.

 

Det har hänt massa mer saker, men jag kommer banne mig inte ihåg! Bilderna kommer alla från Instagram (@estockhaus om någon är sugen). Jag har gått på mycket mer spelningar men ommer tyvärr inte ihåg alla men ni får ett urplock. I kväll åker jag till GBG för att fira jul. Åter i Stockholm på onsdag och det verkar som vi fixat lite Nyårsplaner med middag hemma och sen stök på Under Bron. Hörs!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Juice
  5. Billie