Emelie Stockhaus

Ångest

Jag blev kanonfull i lördags. Avslutade kvällen på Debaser Strand med en orange fjäderboa runt min hals. Jag hatar mig själv när jag är full. urgghhh. Men vi hade en trevlig kväll. Vi hade en egen loge, fick tre rätters och gratis alkohol. Det var superroligt men ska jag vara helt ärlig, så känns allting större och lite flashigare på TV. Vi satt rätt så långt upp så live fick man inte uppleva vad de höll på med så värst mycket utan man satt och kollade på de stora skärmarna bredvid scenen. Jag hade roligt i alla fall och Zara Larsson är alltid amazing. Jag tippade rätt för både plats 1,2 och 3 samt nummer 5. Jag hade tagit 6 på raken om jag inte ändrande Mariette och Wiktoria i sista sekunden. Ja ja. Gårdagen spenderades på soffan och jag åt både kebab och thai pga så jävla hungrig. Drack 1 liter cola själv och kollade säsong två av Love.

uurghhh

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Juice
  5. Stockholm