Emelie Stockhaus

tråk

Jag började på ett inlägg igår men var tvungen att stänga ner. Jag har haft huvudvärk sen torsdag kväll och kunde inte gå till jobbet igår. Jag gick upp och klädde på mig på morgonen men var tvungen att lägga mig ner igen pga huvudvärken. Trodde jag skulle kunna ta mig till jobbet till lunch men blev att jag blev kvar hemma. Jag skulle träffa polare igår men det blev inte heller av utan satt hemma hela kvällen och möglade. Tråkigt!

Anyway, i förrgår gick jag och några kollegor och kollade Ed Sheeran. Ed Sheeran är superduktig, han sjunger bra och är duktig med gitarren men… gud vad jag tycker det är tråkigt? Jag hade hoppats på att jag skulle ändra mig genom att se han live men så blev det ej. Jag satt halva spelningen och läste artiklar. Det hjälpte inte att jag hade huvudvärk på G också så jag var tvungen att sätta in öronproppar. Nej, tråkigt tyvärr.

Jag har äntligen fått i mig migräntablett och huvudvärken börjar äntligen släppa, det känns i alla fall inte som mitt vänstra öga ska tryckas ut. Min kompis har fyllt år så vi ska ut och käka ikväll så hoppas jag är redo tills dess. Ikväll spelar Solen på Debaser och jag vill gärna gå, men bros before hoes så får se om man hinner. Kan tipsa er alla om att den 27e maj kommer Solen till GBG och ni borde verkligen gå! Kvalitetsband! Och lyssna på deras nya platta ”Känslor säljer/miljonär” NU! Den är så bra!

2 Kommentarer
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Helgen
  2. yolo
  3. 2016 bästa låtar
  4. Billie
  5. Juice