Emelie Stockhaus

life

Ibland är jag så jävla osugen på att jobba. Jag vill flytta ut på landet, ha hästar, getter, katter och kycklingar. Där ute bor jag och killen. Vi har en gårdsbutik där vi säljer getost, ägg och grönsaker från vårt grönsaksland. Jag rider halva dagen och halva dagen så jobbar jag med den lilla gården. Morris Cat är master cat och tar hand om våra nya katter vi adopterar från katthem. Vi har ett stort jävla kök där 20 pers kan få plats runt matbordet när familj och vänner kommer på besök. One day, one day… Så ofantligt trött på allt just nu.

En grej jag har tänkt på länge nu är hur jävla dålig programmet för Spotify är? Är det bara jag som har major problems eller är detta något alla lider av? Vanliga problem är att man söker på en spellista/artist/låt och programmet tänker och tänker och tänker men inget händer alternativt att något händer efter en oacceptabelt lång tid. Jag har även problem med att hitta spellistor när jag söker? Tex för några veckor sedan snackade alla om ”Zlatans spellista” och jag ville kolla in den. Jag ville ju (så klart) inte trycka på länken för då öppnas ju bara online-spelaren och den är om än ännu mer värdelös så tänkte att jag skulle söka på spellistan. Observera att jag skrivit 100% rätt på vad den heter och vem den skulle ha vart uppladdad av. Hittar jag den? Nej. (angående spellista som tar lång tid att hittas, det tog spotify seriöst 5 minuter att hitta spellistan ”Fresh Finds”). Fan Spotify, step up your game! (Och ja, jag har senaste uppdateringarna och allt sånt.)

Ja ja. I helgen åker jag till Göteborg woho! Ska hänga med la familia och äta mat tills jag spricker. Fy fan vad götttttttttttttttttt. 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new