Emelie Stockhaus

Tisdag yao

Vi har precis gått ut med sjukaste grejen. Vanligt folk bryr sig nog inte om mer än att det är just Rolling Stones som kommer till Sverige (12 oktober, Friends Arena) men det ligger så mycket bakom detta vilket fick mig att hoppa ur stolen när dom sa det. Det är nämligen så att vårt företag gör detta med Live Nation. Hur galet?? Okej no one cares men vi har gått ihop med våra största konkurrenter för att gör detta gig. Sjukt! Men också så roligt! Sjukt också iom att vi tog över Håkan Hellström från LN att vi nu gör något sånt här. Jag vill ju att alla ska vara kompisar och att man inte ska snacka skit så hoppas det går bra. Jag jobbar ju inte spelningar så jag har ju egentligen inget med spelningen att göra, men än att jag tänker gå och njuta på plats.

Hallå har ni sett musikvideon till Harry Styles Sign of the Times än eller? Kom upp igår och jag tycker den är så himla fin! Visst jag fnissade genom halva videon men tycker fortfarande om den. Fin grej! Lite Harry Poppin/Potter över det hela fast utan paraply eller kvast. Sen måste vi ändå ge det till honom, han är en snygg man den där Harry. 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new