Emelie Stockhaus

Snor

Jag är skittrött. Under natten började jag få ont i halsen och bli snorig. Runt 05:30 kommer katten och sticker sin morrhår i mina näsborrar och solen sken in genom persiennerna. Jag har helt enkelt sovit riktigt dåligt och nu på kontoret så börjar jag snora mer och mer och min hals gör ondare och ondare. Jag hoppas att det inte blir värre (även om det hade vart skönt att ha ett legit reason att stanna hemma i sängen hela helgen). Ikväll är det deltävling 2 av Eurovision. Jag har ingen koll på kvällens framträdanden så blir en överraskning om jag kan hålla mig vaken tills dess. Fan alltså, det bara trycker i bihålorna. Buhu!

Jag har suttit de senaste två dagarna och lyssnat på Seinabo Sey. Det blev lite av en flashback då jag jobbade hennes debutalbum och lyssnade på låtarna konstant under ett år och hörde hur dom växte, blev omarbetade och tillslut färdig produkt. Pretend är ett jäkla genialbum och jag är så glad att jag fick vara med på ett litet hörn 🙂 Kommer ni håg när Seinabo körde Grammis förra året på cirkus? Mäktigt är bara förnamnet! Jag vill ha ny musik NU!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes pÄ Mölndals BB för 27 Är sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lÀsta

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new