Emelie Stockhaus

I can’t go on

 

Ja jag åkte ju på en riktig förkylning som har gjort att jag legat hemma och snorat sen torsdag eftermiddag. Fredagen spenderades länge i sängen med katten. Vi sov och sov fram tills killen kom hem och jag tog lite alvedon och kände mig då bättre. Idag har killen åkt till kolonilotten och sina föräldrar och jag stannar hemma för att fortsätta ta det lite lugnt. Solen skiner här i Stockholm så jag tänkte att jag och katten ska ut på en liten promenad runt huset så jag får lite frisk luft. Först ska jag bara äta upp min andra skål snabbnudlar.

Ikväll är det ju finalen i Eurovision Song Contest. Yey! Planen var att dricka massa vin och kolla med vänner. Nu blir det i stället en lugnt kväll men killen och katten. Sen torsdagens tävling har en ny favorit till mig lista, nämligen Joci Papai från Ungern! Låten sjöngs på Romani och blandade hiphop med inhemska toner. Jag hoppas på en topp fem för låten.

En annan oväntad ”favorit” från deltävling 2 var så klart Jodel It! Så jävla knäpp men sjukt roligt. Jag tror på mittenskiktet för låten, typ plats 15-20. 

En låt jag avskyr men som tydligen har mest stream på Spotify är den hemskt glättiga Nathan Trent från Österrike. Fy fan alltså. Nått Jason Mraz liknande med en övertänd snubbe i vitt. Nejtack! Jag blev inte heller imponerad av Mr Schizo aka Jacques Houdek från Kroatien. Det är första gången i ESC historia någon sjunger duett med sig själv, något som jag bara blev avskräckt och lite lätt äcklad av. Det var som en slags orgie av självälskan och regnbågar på det. Nej nej nej. BORT!

Min personliga topp fem består av  Armenien, Portugal, Belgien, Ungern och Sverige. 

Nu ska jag ut i det fina vädret i några minuter innan jag går tillbaka till soffan och kurar ner mig för kvällen. Jag ska försöka uppdatera på sociala medier kring kvällen och mina tankar. Följ mig på instagram om ni vill se insta storys på min katt och #ESC2017

Kräm

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new