Emelie Stockhaus

Dröm

Hallå jag berättade inte för er om min dröm här om natten? Jag drömde om Nick Cave. Vi blev bästisar och promenerade runt stockholm/london (oklart vilken stad) och skulle sen ta tågel till T-centralen men hamnade ute i en stad som var väldigt lik en av städerna i Last of Us (ni vet villaområdet efter Bill’s Town). Nick Cave försvann och jag smög runt för att inte alla zombies skulle hitta mig. Det har hänt några gånger att jag drömmer om musiker jag gillar och vi träffas, börjar snacka, blir polare och promenerar runt i en stad. Vanligtvis brukar det inte sluta i zombies dock.

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new