Emelie Stockhaus

Manchester

Idag vaknade jag till nyheten att det varit ett bombdåd på Manchester Arena precis efter en Ariana Grande konsert. Mitt hjärta brast. Det är så hemskt att något sånt här kan hända i anslutning till en konsert, något som ska vara det bästa som finns. Jag tänker på alla ungdomar som var på plats för att se sin idol och säkert hade en helt magiskt kväll fram tills dådet när allting förändrades. Jag får verkligen ont i hjärtat. Jag spenderar så mycket tid på spelningar och i perioder går jag på minst en arenaspelning i månaden så det skulle lika gärna kunna vara jag och mina vänner som blev drabbade. Jag tänker tillbaka på Bataclan och hur chockad man blev. Jag stod själv på en spelning på Medis när det hände och media började rapportera om det. Man kände sånt obehag. Nej, det är hemskt och jag vet inte vad mer jag kan säga. Mina tankar går ut till alla drabbade, offer, familjer, Ariana med crew, personal på plats och arrangör.

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new