Emelie Stockhaus

klämdag?

Detta med att vi har massa klämdagar och lediga dagar mitt i veckan funkar inte riktigt för mig. Eftersom det är dags för festival inom väldigt kort så är klämdagar inte ledigt för oss men röda dagar är det. Jag har liksom inte tid? Min kära partner har bjudit in massa polare ikväll och ska laga mat och grejer. Eftersom jag är på jobbet idag och har så mycket att göra så blir jag stressad av att veta att jag inte bara kan dra hem och städa lägenheten och göra det fint innan alla kommer. Ja ja, let’s hope att han hinner dammsuga för annars är det bara äckligt med allt katthår (obs katt fäller sin vinterpäls så värre än vanligt).

Min fredag var ju kaosig som ni säkert märkte. Jag har haft problem med ögonen och var tvungen att åka tillbaka till min optiker, i Högdalen, dvs andra sidan stan än där jag var på möte (solna) så blev ett jävla flängande. Slutade med att jag är tillbaka på linsvila och blir skickad till ögondoktorn 🙁 Såg på hornhinnan och utslag under ögonlocken YEY!

I helgen kollade vi en ny serie, The Night Of. SJUKT deppig men riktigt bra! Under gårdagen kollade vi Ariana Grande’s #OneLoveManchester där allt från Justin Bieber till Take That spelade. Öppnade gjorde Marcus Mumford med låten Timeshel. Jag lyssnade väldigt mycket på första Mumford & Sons plattan så mitt hjärta var varmt när jag hörde han sjunga. Så fin låt.

Den stora överraskningen var ju att Liam Gallagher faktiskt dök upp, ingen Oasis reuning dock. Däremot sjöng han tillsammans med Coldplay HA! Gulligast var publiken när han faktisk dök upp och sjöng Rock N Roll Star. Mancunian royalty!

Liam twittrade också om sin kära bror. hehe.

Jag glömde också säga att i fredags släppte en av mina favoritgöteborgare en ny låt, Persistence av Albin Lee Meldau <3

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new