Emelie Stockhaus

Italien, baby

Bokade precis flyg till Italien i slutet på Juli! Yeah baby! Jag och ett gäng polare åker ner för att spendera en vecka på stranden med extremt mycket vin. SÅ PEPP. ahhhhhhhh!!! Just nu är det festivalhjärnan som är igång, det är så mycket med jobbet nu och mycket information som ska ut till folk till höger och vänster så allt går i ultra-rapid-fart.

Igår var jag och killen i Sigtuna för att fira min moster som har gift sig. Vigsel i rådhuset, champagne vid vattnet och regn haha. Brudparet tillsammans med mina föräldrar och flera vänner åker vidare till Arlanda för att ha bröllopsmiddagen på Kreta. Själv stannar man i Sverige för att jobba.

Jag vaknade med nackspärr idag. Roligt.

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new