Emelie Stockhaus

Take Me Out

För en vecka sen typ satt jag och tänkte Fan vad jag vill se Franz Ferdinand live igen. Jag satt och funderade på vilka band jag verkligen verkligen vill se och vilka jag har sett men vill se igen och då kom jag och tänka på FF. Jag har haft så jävla roligt på deras konserter genom åren, jag menar This Fire är bästa livelåten! Som om att chefen hade hört mina tankar så blir hela svenska kontoret inbjudna till A Summer’s Tale i Tyskland och vilka spelar där? Ja Franz Ferdinand!

Mina kommande veckor kommer var hektiska. Italien, A Summer’s Tale i Tyskland och WOW i Göteborg. Allt på tre veckor. Mitt upp i allt ska jag förbereda inför Where’s the Music. Fullt ös, medvetslös! Idag är det i alla fall fredag och solen skiner.

Jag försöker just nu hitta ett par solglasögon som antingen har rosa eller gult glas. Alltså inte reflekterande glas utan ”tinted” (hur man nu säger det på svenska) i rosa eller gult. Jag har hittat ett par på Nelly.com men hade gärna hittat i stan så det slipper beställa online. Vet ni var jag kan hitta (i sthlm) hojta! 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new