Emelie Stockhaus

Gnäll

Jag läste precis på NME om Truck Festival som verkar ha massa sura besökare. Jag klickade mig in på Trucks facebook för att läsa vad besökarna hade att säga. Det låter som vissa saker inte funkade under festivalen. Men gud vad jag kände medkänsla för Truck Festival. Herre gud vad folk är gnälliga. Alltså, det kanske bara är jag, men går jag på en större festival som campingbesökare så räknar jag med köer. Jag förstår inte folk som grinar över att det blir köer att ta sig in på en festival. Det är för mig helt orimligt. Jag som besökare har alltid förstått att det tar tid eftersom flera tusen personer ska in, få armband och bli kollade av säkerhet. Det tar tid! Sluta gråt!

Äsch, jag kanske bara har extra sympati för festivaler som blir bajsade på i sociala medier. Been there, done that liksom. Det är som att pluggen dras ur när 1 person börjar sen skriver fler och fler folk och man blir så arg när man läser om andra som hade det dåligt så i man skriver själv hur dåligt allt är även fast det kanske inte var så dåligt men aaaaaaaarghhh *arg*. Typ så läser jag majoriteten av alla inlägg på sociala medier.

Ja ja. Hallå vet ni vad?? JAG HAR SEMESTER NU!!!! YASSS!!! Idag drar vi till Italien!!! Jag ska möta upp tjejerna i stan vid 12:30 för att ta bussen till Skavsta, tjohooo! Jag kommer garanterat uppdatera massa på instagram så följ med mig där -> @estockhaus.

TJOHO!!

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new