Emelie Stockhaus

Dagen D

Dagen är här. Way out West drar igång och jag känner en inre stress. Vad ska jag ha på mig? Hur ska jag orka gå på dagsfest? Vem kommer jag träffa som jag inte vill träffa? Vem kommer jag inte hinna träffa pga jag möglar på VIPen? Kommer jag har tid att dricka ljummen öl i linnéparken och framförallt, kommer det vara en bra idé att krulla håret idag? Ha mig i era böner idag. 

Jag har i alla fall skaffat mig (äntligen?) WordPress på telefonen så jag kan live rapportera på plats. Jag förutspår att det är en dålig idé pga fylla men vi gör ett försök. Som vanligt kan ni följa min på Instagram där jag lägger upp insta storys mest pga roligt. 

Nej nu ska jag grunda med en redig frukost med päronen sen får jag börja ta tag i mitt liv. Mvh stressad chey

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new