Emelie Stockhaus

Dag 1

Just nu ligger jag i soffan i mitt gamla barndomshem och är inte alls så bakis som jag trodde jag skulle vara. Tråkig kväll eller tecken på att jag börjar bli vuxen? 

Under den första dagen på way out west såg jag totalt ca 5 låtar av Danny Brown och 1 låt av Frank ocean. Båda spelningarna övergav jag för att dricka öl på VIPen. Det var allt. Under dagen satt jag på samma plats och skrek på folk var tredje minut. Dom jag satt med klagade över att jag hoppade upp och ner i stolen hela tiden för att krama personer som kom in på området. Kände mig som någon slags jäkla hostess. Mycket trevligt dock. Sen kom en trollkarl förbi och fakkade oss alla. SÅ ballt. 

Jag satt på VIPen och hade ett litet möte över öl och quesadillas när jag märkte hur hela VIPen tömdes på folk. Jag tog mig ut på området och lyckades lokalisera några vänner. Efter en låt av Frank tyckte vi att en tom vip (dvs Inga köer!) Var mer lockade så vi sprang tillbaka och halsade lite vin. 

Jag var inte så sugen att gå ut på stay out West så jag letade rätt på killen och tog sen en taxi in till stan där jag köpte mig en kebab och tog hem. Bästa idén! Idag har jag vaknat utvilad och inte döende. Sjukt trevlig känsla! 

Summan av kardemumman är väl att första dagen var trevlig, men det hade inget med festivalen att göra. Årets Line Up innehåller väldigt lite grejer jag tycker är intressant och inte heller mycket på stay out west jag ”måste” se. De få grejer jag är intresserad av kör på lördag så då blir det nog lite mer konserter. 

Nej nu ska jag börja göra mig i ordning för att sen ta mig ner till djungeltrummans dagsfest. Ses där!  

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new