Emelie Stockhaus

Måndag morgon varje morgon

Jag överlevde. Jag tog mig återigen igenom en Way Out West utan att dö. Jag är kvar i Göteborg men ska åka tillbaka till Stockholm i eftermiddag. Killen och katten följer så klart med. I morgon är jag tillbaka på kontoret efter tre veckor på språng och jag är så INTE redo. Jag vill inte jobba. Jag vill flytta hem till mamma och pappa, äta god mat varje dag och avsluta dagarna med bad i jacuzzin. Så känner jag nu i alla fall. Det är svårt att gå tillbaka till en vardag tycker jag, även om det ska bli skönt att komma hem till allt sitt. Nu har jag två lediga helger innan vi avslutar sommaren på riktigt med Popaganda (där jag planerar att se mer än vad jag gjorde på wow…) sen är sommaren över på riktigt. Jag drar igång jobbet med WTM på riktigt, rider varje tisdag och ska försöka ta mig till gymmet 1 gång i veckan alla fall.

Jag har tänkt att skriva om wow, vad jag gjorde men jag tar det när jag kommit hem. Just nu är jag för trött, för hungrig och för opepp. Jag märker att även katten verkar ledsen, han lever loppan här då han får gå in och ut men idag har han legat i sina bur hela dagen och sovit. Tror han vet att det är dags att åka hem.

Det ska bli skönt att komma hem och inte dricka alkohol på ett tag, detta har varit tre fulla (pun intended) veckor och det märks, jag har fått fylle-finnar och känner mig lite sliten. Hörs i morgon kompisar. 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new