Emelie Stockhaus

Drömmmmm

Idag regnar det men igår var det sol! Så jag och Ricky drog till Boulbaren i Tanto där vi träffade upp Niklas och Ömer för en öl eller två. Så trevlig kväll det blev! Vi promenerade vidare till Hornstull där vi tog en sista öl innan vi drog hem. Var hemma till 21. Eventuellt den vuxnaste AWn jag någonsin har haft (minus konversationerna då, dom var mer på några 14-åringaras nivå) (obs alla, förutom jag, är närmare ((över)) 40). hehe.

På kvällen så visade dom The Conjuring på tv, en film som skrämde livet ur mig första gången jag såg den. Jag fick den briljanta idén att kolla på den igen. Jävla skit alltså. Trodde inte att jag skulle kunna somna eller när jag väl gjorde det skulle jag drömma mardrömmar. När jag väl somnade drömde jag istället om Marcus Berggren och att vi var tillsammans. Jaha? Mina drömmar har varit lite wack på senaste. Under WOW drömde jag till exempel att jag STORbråkade med Rebecca & Fiona.

Idag är det äntligen fredag och jag planerar att göra ingenting den här helgen. Lägenheten ser ungefär ut som en tonårspojkes rum så måste städa. Idag släpps det massa ny musik. Jag har inte hunnit lyssna så värst mycket men återkommer om jag hittar något bra. 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new