Emelie Stockhaus

Livslust

Idag är det tisdag. HT-17 för många, inklusive mig själv. Höstens ridning börjar idag och jag känner lite ångest över att jag varken har ätit nyttigt eller jobbat upp flåset under sommaren, något som jag hade tänkt att göra när jag satt barbacka på hästen i en park i Enskede tidig juni. Ja ja, jag har i alla fall inte ätit onyttigt sen WOW och jag har varit ute och ”sprungit” en gång (eller gått i rask takt, sprungit fem meter, dött, gjort om). Även om vi inte är i september riktigt än, så är september som Januari. Man har levt mer ohälsosamt än vanligtvis och känner att nu är det dags att ta tag i sitt liv, mindre kebab och öl, mer sallad och vatten typ. Jag är inne på att skaffa mig en PT pga 0 självdisciplin på gymmet. Problemet med detta är att PT’s kostar, speciellt när du redan ska punga ut 8000 denna månaden på hästjävlarna. Obs sägs med kärlek. Hästar (och katter) är det bästa som finns.

Jag har samma januarikänsla för musik just nu också. Typ att jag måste ta tag i min musiklyssning och leta rätt på ny rolig musik efter att bara ha lyssnat på musikens motsvarighet till kebab hela sommaren. Ja ja, det släpper snart! 

Apropå mat så ska jag gå och käka 13 (!) rätters på nyöppnade Restaurang Flickan här i Stockholm på lördag. Min enda GBG-kompis i Stockholm älskar god mat och vin, precis som jag. Så när hon hade en reservation för två på Flickan kunde jag inte säga nej. Yazzzz jag lever för lördag just nu.

Jag lämnar er med denna video och tips på att lyssna på You Must Remember This Podcast och serien Dead Blondes där dom har tre avsnitt av vår allas favoritblondin, Marilyn. 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new