Emelie Stockhaus

Pissdag

Hej hej. Idag har jag en jävla pissdag. Jag är liksom ARG. Det hela började egentligen med att jag var tvungen att vara inne på kontoret tidigare än vad jag brukar vilket betyder att jag måste åka tunnebana med resterande av alla stockholmsidioter. Det är riktigt jävla pissigt att börja dagen med att inte få sittplats och sen stå som packade sillad med massa otrevliga jävlar på tunnelbanan. Fy fan vad jag hatar det. Det gör liksom att hela dagen blir förstörd. Usch för alla.

Väl på jobbet så är det kallt, det jag har möte om krånglas till i mitt huvud för jag är fortarande arg och jag ville nästan gråta av frustration över en annan grej som har cirka noll procent btydelse men jag blev så ARG. Alltså det är en sån dag jag blir arg av listorna på Spotify. Vad är det för jävla stolpskott där ute som sitter och lyssnar på skitmusik? Jag brukar inte ha PMS men fan idag är jag så jävla nära på att gå hem för jag kommer ändå inte få något vettigt gjort.

Whatever.

 

Kommentera
  1. {{comment.comment_author}}

Emelie Stockhaus

Emelie föddes på Mölndals BB för 27 år sen. Idag jobbar Emelie i musikbranschen. Emelie har en katt.

Mest lästa

  1. Billie
  2. Tis
  3. Branschen
  4. PREMIÄR: LOCALS - SOMETHING REAL
  5. Brand new